Despre noi

 

Banner Despre noi

Cu toate p├ónzele sus! Dup─â o preg─âtire am─ânun┼úit─â (un studiu de pia┼ú─â amplu) care a durat mai bine de jum─âtate de an, am ridicat ancora. ├Än 2007 am ├«nceput s─â navig─âm pe ape (lingvistice) tulburi pentru a desfiin┼úa barierele lingvistice existente ┼či s─â explor─âm meleaguri (domenii de expertiz─â) noi ┼či variate.

 

Misiunea noastr─â este clar─â: trebuie s─â dep─â┼čim a┼čtept─ârile clien┼úilor no┼čtri ┼či s─â asigur─âm calitate, ├«nainte de toate.

 

Nu suntem adep┼úii compromisului. Pred─âm clien┼úilor doar materiale de calitate pentru c─â suntem con┼čtien┼úi de impactul pe care informa┼úia scris─â ├«l are asupra oamenilor ┼či dorim ca obiectivul companiei respective s─â fie ├«n┼úeles de publicul-┼úint─â.

 

Compania ├«n care lucrezi este o multina┼úional─â cu sucursal─â ┼či ├«n Rom├ónia? Nicio problem─â. Ne aloc─âm timp ┼či studiem cu aten┼úie stilul interna┼úional dezvoltat de compania-mam─â, pentru a-l reproduce c├ót mai fidel ├«n limba rom├ón─â. Afacerea ta este dezvoltat─â ├«n Rom├ónia ┼či are nevoie de promovare ├«ntr-o limb─â de circula┼úie interna┼úional─â? Din nou, nicio problem─â. Analiz─âm portofoliul t─âu ca s─â ne facem o idee despre stilul abordat, apoi trecem la treab─â!

 

SevenSeas Consulting ÔÇô mesagerul lingvist al afacerii tale.design & implementare