Avantaje

Avantaje

De ce s─â ne alegi pe noi?

 

1)      Oferim abordare personalizată

Fiecare companie comunică diferit cu publicul său, iar noi ţinem cont de acest aspect. De aceea, acordăm atenţie specială studiului limbajului folosit de client. Dorim să ne familiarizăm de la bun început cu stilul specific de comunicare al clientului, pentru a-l implementa în documentele pe care le traducem.

 

2)┬á┬á┬á┬á┬á Nu facem compromis ├«n ceea ce prive┼čte calitatea

Deviza noastr─â? Calitate, ├«nainte de toate! Fiind perfec┼úioni┼čti, pred─âm doar materiale care au calitatea necesar─â ┼či respect─âm toate cerin┼úele clientului.

 

3)      Termene de predare scurte

Primii clien┼úi i-am c├ó┼čtigat prin oferirea unor materiale de calitate ├«ntr-un timp scurt, f─âr─â a altera corectitudinea lingvistic─â a textului. Analiz─âm de la bun ├«nceput materialul care urmeaz─â s─â fie tradus, pentru a vedea clar c├ót va dura traducerea ┼či pentru a ne asigura astfel c─â respect─âm termenul de predare agreat cu clientul.

 

4)      Cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă

Am testat mai multe proceduri de munc─â de-a lungul anilor ┼či le-am optimizat ├«n permanen┼ú─â, pentru a fi ├«n ton cu secolul vitezei. Acesta este motivul pentru care putem oferi ├«n prezent cel mai bun raport calitate-pre┼ú de pe pia┼ú─â.

 

5)      Confidenţialitate

Pentru noi, confiden┼úialitatea materialelor tale reprezint─â mai mult dec├ót o clauz─â contractual─â ┼či trat─âm acest aspect cu maxim─â seriozitate.

 

6)      Înţelegere

Ne place s─â primim feedback de la client, pentru a ne asigura mereu c─â acesta este mul┼úumit de materialele primite. ├Än┼úelegem a┼čtept─ârile sale, empatiz─âm cu modul s─âu de a face business ┼či ├«ncerc─âm mereu s─â-i dep─â┼čim a┼čtept─ârile.

 

7)      Parteneriat de încredere

Dorim s─â devenim un partener de n─âdejde pentru clien┼úii no┼čtri ┼či s─â stabilim o rela┼úie profesional─â bun─â, de lung─â durat─â, cu ace┼čtia. Suntem preocupa┼úi de viziunea lor ┼či accept─âm entuzia┼čti orice provocare, cu condi┼úia s─â nu afecteze procesul nostru de asigurare a calit─â┼úii.

 

┼×apte avantaje, un singur nume:

┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á SevenSeas Consulting ÔÇô mesagerul lingvist al afacerii tale.design & implementare